Javaslatok a CSILLAGKÁRTYA használatához
 
A csillagkártya pontosan ugyanúgy működik, mint minden sorselemző kártya. Először elcsendesedsz, majd egy megfelelő kérdésre gondolsz. Utána válassz egy, vagy több kártyát, és olvasod el a hozzá tartozó üzenetet. Javaslom, hogy ezután ülj le nyugodtan, és meditálj kicsit a csillagkép jelentésén. Hangolódj rá a csillagkép erejére. Kérd meg angyalaidat, hogy tegyék világossá számodra a választott kártya üzenetét, jelentését. Gondold végig, hogy a választott csillagkártya mire mutat rá életedben.
Ez a sorselemző jóskártya azért született meg, hogy az ember könnyebben eligazodjon az életében. A kártyacsomag lapjain a főbb csillagképek láthatók. Mindegyik csillagkép rendelkezik egy sorsformáló erővel és jelentéssel. A kártyák jelentését, és az életedre vonatkozó hatását elolvashatod a kiskönyv megfelelő lapjain. 
  
Kirakási módok: 
  
 
A Mérleg csillagkép kirakási mód
 

A kártyák legegyszerűbb kirakási formája a Mérleg csillagképhez kötődik. A mérlegnek két serpenyője van. Az egyik a múlthoz tartozik, a másik pedig a jövőhöz. Ahol az egyensúlyi helyzet van, az pedig a jelen, ahol éppen vagy. A jelen az egyetlen állapot, ahol ténylegesen változtathatsz az életeden. Három kártyát húzz, és rakd ki magad elé az asztalra, képpel lefelé. Az első kártya a múltra utal, a második a jelenre, a harmadik pedig a jövőre. Fordítsd fel az első kártyát és tedd le magad elé az asztalra. Olvasd el a kiskönyvben a hozzá tartozó jelentést, és gondold végig, hogy mit mutat meg számodra az adott kérdéssel kapcsolatban. Arra fog fényt deríteni a kártya üzenete, hogy milyen módon működött az életed, a kérdéses területen a múltban, illetve mit kellett volna figyelembe venned, hogy egy jobb élethelyzetbe kerülj. Fordítsd most fel a második kártyát, és nézd meg, hogy mi a legfontosabb üzenet, ami jobbá teheti az adott helyzetet a jelenben. Mi az az információ, ami átláthatóbbá, szeretetteljesebbé, tudatosabbá teszi a jelenbeli döntéseidet? Végül pedig fordítsd fel a jövő lapját, és vizsgáld meg, hogy mit üzen. Itt érezni fogod, hogy mit hozhat a jövő. Mivel a jövő, a jelenben elvetett magokból táplálkozik, lényeges hogy a jelenben jó magokat vess el. A jövő kártyája megmutatja, hogy mire kell nagyon odafigyelned az elkövetkezendő időkben.
 
 
 
További kirakási módok a kártyához tartozó kis könyvben találhatóak!

 

Comments are closed.