A tudomány már az ősi időktől kezdve ismeri a csillagok hatását, a Földön élő emberek életére és sorsára. Megfigyelték a csillagok állását az emberek születésénél, a vetés és aratás idején, az élet fontos történéseinél, és azt vették észre, hogy a csillagok energiái mindenre hatással vannak.

 

   
 

 


 

 

Az éjszakai égen látható csillagoknak neveket adtak, majd vonalakkal összekötötték őket, és csillagképeket formáltak belőlük. Minden csillagképhez társítottak egy-egy jelentést. A csillagképek jelentősége abban áll, hogy milyen hatással vannak a Földön élő emberekre. Később a csillagképekhez szimbólumok, mítoszok és történetek kapcsolódtak, hogy mindenki számára érthető legyen a csillagos ég üzenete. Ezeket az ősi titkokat és üzeneteket fejtjük meg most, amikor a CSILLAGKÁRTYÁT használjuk.

   

 

 

A csillagok bölcsessége beragyogja napjainkat. Sokszor észre sem vesszük, de a csillagok ereje az univerzumon keresztül eljut hozzánk, és befolyásolja mindennapjainkat. Régi tudás és bölcsesség elevenedik fel most, amikor megfejtjük a csillagok energiáit, és hatásukat az Földön élő emberekre.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.