A csillagok hatalmas energiával rendelkező erőközpontok. Az Univerzum energiaközpontjai. Ilyen központ a mi Napunk is. Központi csillagunk, a Nap melege miatt van élet a Földön. A Nap szolgáltatja az élethez szükséges energiát, hőt, és fényt az élőlények számára. A csillagok, a közeli és távoli bolygókra energiákat sugároznak, így a Földre is eljut energiájuk.
   
Megfigyelték a csillagok állását az emberek születésénél, a vetés és aratás idején, az élet fontos történéseinél, és azt vették észre, hogy a csillagok energiái mindenre hatással vannak. Az éjszakai égen látható csillagoknak neveket adtak, majd vonalakkal összekötötték őket, és csillagképeket formáltak belőlük. Minden csillagképhez társítottak egy-egy jelentést. A csillagképek jelentősége abban áll, hogy milyen hatással vannak a Földön élő emberek életére. Később a csillagképekhez szimbólumok, mítoszok és történetek kapcsolódtak, hogy mindenki számára érthető legyen a csillagos ég üzenete. Ezeket az ősi titkokat és üzeneteket fejtjük meg most, amikor a CSILLAGKÁRTYÁT használjuk.
   
Ha leülsz, hogy azzal foglalkozz, ami fontos neked, különíts el egy pár percet, amit magadra fordítasz. Amikor válaszokat keresel az élet nagy kérdéseire, nyugalomra van szükséged. Szentelj rá időt! Ilyenkor kapcsold ki és halkítsd le a külvilág zajait. Csendesedj el, gyújts meg egy gyertyát, és figyelj befelé. Ha már megfelelően nyugodtnak érzed magad, vedd kezedbe a kártyacsomagot és töltsd meg szeretettel. Képzeletben gondold végig, hogy milyen sok helyzetben fog segíteni neked a kártya. Képzeld el, hogy a vele való munka, minden helyzetben megsegít téged, a legjobb döntés meghozatalában. Tartsd nyugodtan a szívedhez a kártyát, hiszen a szeretet áramlása a szív energiaközpontjánál a legerősebb. Érezd, ahogy megtöltődik energiával, szeretettel, békességgel. A tárgyak megszentelése csodálatos eredményekkel jár, főleg ha egy sorselemző kártyáról van szó! Használd fel ezt a lehetőséget.

 

 

Comments are closed.