A kártyák különböző csillagerőket jelenítenek meg, melyek segítséget nyújtanak az ember személyes fejlődésében. A kártyákon található elnevezések visszanyúlnak az ősi mitológikus tudáshoz, és ezen ismeretek alapján adnak tanácsot az útját járó keresőnek.

 

 Nézzünk egy példát: Tegyél fel egy jó kérdést!

 
Jó kérdés – jó válasz! Ha jó kérdést teszel fel, a legjobb választ kapod. Gondolj őszintén egy olyan kérdésre, amelyre választ szeretnél kapni. Általában azokra a kérdésekre jön a legtisztább válasz, amelyeket úgy fogalmazol meg, hogy: mi a legfontosabb számomra ahhoz, hogy…? Ha valóban tiszták a szándékaid, és hajlandó vagy a változásra, akkor mindenképen azt a kártyát választod, amelyik a legnagyobb segítségedre lesz. A vonzás törvényszerűsége miatt az a kártya talál rád, amelyik a legjobb megoldást nyújtja számodra.

 

Bármilyen kérdést feltehetsz: mi a legfontosabb számomra ahhoz,
• hogy rendezzem a kapcsolatomat egy emberrel,
• hogy nagyobb anyagi biztonságban érezzem magam,
• hogy a lelki és testi egészségem helyreálljon,
• hogy sikeres legyek valamiben,
• vagy, hogy megoldást találjak egy adott élethelyzetre?

 

Mondjuk kihúztad a Bika kártyáját! A következőket olvashatod a kártyához tartozó leírásban:

 

BIKA CSILLAGKÉP – TAURUS

ELÉRKEZETT A TERMÉKENYSÉG IDEJE

 

A csillagkártya útmutatása:

Itt az idő, hogy létrehozd, amit akarsz. A termékeny energiákat most kedvedre irányíthatod: teremtsd meg a saját világodat!

Alkoss valamit! Határozott, biztos tudással, képes vagy stabil alapokat teremteni az anyagi világban. Figyelmedet fordítsd most a jelenben alkalmazható, kreatív lehetőségek felé. Elérkezett az idő, hogy a fizikai környezeted is megtöltsd a szellem erejével. Lehetőséged nyílik használni varázslatos erődet, amellyel termékennyé teheted életed főbb területeit.
A bika szarvának csillagai felemelhetik cselekedeteidet a fénybe, és ez által örökéletűvé tehetik elért eredményeidet. Minden, amit teszel, minden, amit teremtesz, két célt szolgálhat: egy halandót, amely általában az egót szolgálja, és egy halhatatlant, amely örök érték marad.


Közben három dologra figyelj:

1. Tudatosítsd az anyagi világban is meglévő igazságot: ahogy vetsz, úgy aratsz. Ezért mindig ellenőrizd a bőséggel kapcsolatos cselekedeteidet és vágyaidat, hogy azok jól szolgáljanak téged!
2. Emlékezz: igazi biztonságérzetet csak magadtól kaphatsz. Ahelyett, hogy túlságosan ragaszkodnál a földi javak által nyújtott biztonsághoz, tudatosítsd magadban azok átmeneti voltát!
3. Ügyelj rá: amit teremtesz, mások számára is hasznos legyen. Így emberi kapcsolataid is harmonikussá, termékennyé válnak.

 

 

 

Comments are closed.